Page 63 - Programació de la Festa Major 2016
P. 63
del 20 al 24 de maig del 2016 Organitza:
JORNADES GASTRONÒMIQUES Ajuntament de
Cassà de la Selva
Àrea de Promoció
Econòmica
Col·labora
LA CUINA I POSTRES
DE FESTA MAJOR VINS & CAVES
PASTISSERIA RESTAURANT Amanida de formatge de cabra amb
NÈCTAR BAR NEDA pera, prunes i cansalada
Brunyols de bacallà amb alls tendres
Carrer de la Mel, 21 | T. 972 460 041 Veïnat Verneda, 4 | T. 972 460 412
Carrer de l’Esport, 17 | T. 972 460 108 Croquetes de gamba
18,00 €
Rebosteria de 24,20 €/Kg (aprox. PRIMER
pasta fullada per a 10 persones) PRIMER PER ESCOLLIR
Bacallà confitat amb mel i
Rebosteria de 24,20 €/Kg (aprox. Canelons de la casa sobressada
fruites per a 10 persones)
Amanida de mar i muntanya SEGON
Lioneses 24,20 €/Kg (aprox.
per a 10 persones) SEGON PER ESCOLLIR Caneló de rostit de festa major amb
formatge de cabra, codony i poma
Rostit de Festa Major
Rebosteria fina 27,20 €/Kg (aprox.
per a 10 persones) Mar i muntanya POSTRES
POSTRES PER ESCOLLIR Sopa de maduixa amb iogurt
RESTAURANT Vi Jardins de Perelada DO Empordà Aigües Font d’Or i Malavella
CAN BARGALLÓ Aigües Vi blanc Floresta i vi negre Oratori
Veïnat de Llebrers, 27 | T. 972 461 852 Servei de pa DO Empordà
20,00 € Cafè Cava Vallformosa brut nature
Cafè o infusió
PRIMER PER ESCOLLIR
RESTAURANT
Canelons de carn RESTAURANT LA
Ctra Girona St. Feliu de Guíxols, Km 15 BRASA GRILLADA
Amanida tèbia HOTEL MAS ROS
SEGON PER ESCOLLIR T. 972 461 233 Ctra Provincial, 9 | T. 972 460 003
Dilluns tancat
Vedella amb bolets 25,00 €
30,00 €
Entrecot a la brasa
PICA-PICA
PRIMER PER ESCOLLIR
POSTRES PER ESCOLLIR DE LA CARTA
Plat de pernil serrà amb coca
Pa, vi, aigua i cafè torrada amb tomata Sopa de peix amb crostonets de pa
fregit
www.cassa.cat/festamajor 63