Page 3 - Fira del Tap 2017
P. 3

maridatges amb marta arenas i laura masramon                ConFerÈnCia inaugural de joseP roCa
   Divendres 16 de juny / dissabte 17 de juny > El Jardí       Divendres 16 de juny > Sala Centre Recreatiu

                                                                                           >> El sommelier Josep Roca,
                                                                                           del reconegut i premiat
                                                                                           restaurant El Celler de
                                                                                           Can Roca, és un referent
                                                                                           mundial en el món dels vins
                                                                                           i, a la vegada, n’és un gran
                                                                                           divulgador. En aquesta ocasió
                                                                                           la seva conferència, que serà
                                                                                           el tret de sortida de la Fira del
                                                                                           Tap, servirà per explicar la
                                                                                           importància del tap de suro
   >>Les reconegudes sommeliers Marta Arenas i Laura Masramon                              per tapar les ampolles de vi, de
   ens oferiran uns maridatges de vins de la DO Empordà i de caves                         cava, de xampany, de licor... Un
   catalans amb tapes i postres elaborats pel pastisser Jordi Reverter i el                tap de suro ha de complir una
   seu equip d’El Jardí. Ens explicaran i experimentarem com mariden                       funció important: permetre que
   els vins blancs i el cava amb formatges tendres, els vins negres amb                    el vi ‘respiri’ dins l’ampolla. La
   pa amb tomata i llonganissa o xocolota, els vins rosats amb anxoves                     presentació anirà a càrrec del
   o els vins dolços amb foie-gras o amb xocolata. La característica   president de la DO Empordà, Xavier Albertí. Al final de l’acte hi
   comuna d’aquests vins és que estan embotellats amb taps elaborats al   haurà una degustació de vins de la DO Empordà tapats amb taps
   nostre territori.                                           de suro produïts a les fàbriques del voltant de les Gavarres.
   [+ inFormaCiÓ i Horaris al Programa]                        [+ inFormaCiÓ i Horaris al Programa]
   1   2   3   4   5   6   7   8