Page 6 - Fira del Tap 2018
P. 6

DIVENDRES, 8 DE JUNY


                                                               àmfores, l’oli, les salaons, el vi...   EXCEL·LENT’, AMB
    OBRIM LES PORTES DE          INAUGURACIÓ DE L’EXPOSICIÓ    arribaven i sortien dels ports de la   SALVADOR GARCIA-ARBÓS
    LES FÀBRIQUES DE SURO        «ARQUEOLOGIA I TAPS»          Mediterrània cap a destins llunyans;   I PEP NOGUÉ
                                 >HORA  18.30                  el suro era una peça clau per tapar   >HORA  20.30
                                 >LLOC  Can Trinxeria          aquesta mercaderia.          >LLOC  Àgora/plaça de la Coma
                                                                                            >PREU  10 euros (places limitades)
                                 >Una visió del taps des de                                 >TIQUETS   Al Centre Cultural Sala
                                 l’època romana fins a l’actualitat.   BEURE A GALET        Galà, a Ticketea o a l’estand de
                                 Aquesta exposició compta amb la   I BEURE AMB PORRÓ        l’Ajuntament de Cassà durant els
                                 col·laboració del Centre d’Arqueologia   >HORA  20.00      dies de la Fira
    >HORA  De 10.00 a 11.00      Subaquàtica de Catalunya i del Museu   >LLOC  Espai Tast/plaça de la Coma
         i d’11.00 a 12.00       d’Arqueologia de Catalunya.                                >El cuiner Pep Nogué ens prepararà
    >LLOC  Fàbrica Francisco Oller                             >El periodista i crític gastronòmic   tastos amb anxoves, formatges,
    >PREU  Gratuït (places limitades                           Salvador Garcia-Arbós i l’enòloga   olives, figues... i el periodista
    amb inscripció prèvia*)      CONFERÈNCIA «EL COMERÇ        i viticultora Montserrat Molla, del   gastronòmic Salvador Garcia-
                                 DEL VI AL MÓN ROMÀ», A        Mas Molla de Calonge, ens faran   Arbós els maridarà amb vins de les
    >La majoria de fàbriques de taps   CÀRREC D’ISABEL RODÀ    beure a galet i amb porró, una bona   Gavarres: Eccociwine, Mas Oller,
    de Cassà ja no són com eren   >HORA  19.00                 manera de beure vi fresquet que   Celler Brugarol i Celler Mas Molla.
    fa uns anys; s’ha passat d’un   >LLOC  Can Trinxeria       gairebé s’ha perdut del tot.
    procés gairebé artesanal a una                                                          CONCERT D’HAVANERES
    fabricació de gran capacitat i alta   >Isabel Rodà de Llanza, catedràtica               AMB ELS PESCADORS DE
    tecnologia. Ho comprovarem   d’arqueologia de la UAB, ens explicarà   TAST DE VINS      L’ESCALA
    amb la visita a una de les   la importància del mar en el comerç   DE LES GAVARRES AMB   >HORA  22.30
    indústries històriques del poble.  durant l’època romana. Envasats en   PRODUCTES DE ‘GIRONA   >LLOC  Àgora/plaça de la Coma
   1   2   3   4   5   6   7   8   9   10   11